Întrebări frecvente

Intrebări frecvente:

Q. De ce să îmi fac cont pe sait?

Una din cele mai importante facilități pe sait este că îți poți crea campionatele proprii. Pot să îți inviți prietenii direct online în campionatul tău și să derulezi toată competiția doar adăugând scorurile de pe teren. Tot restul facem noi. Îți calculăm automat clasamentul, ai meciurile pregătite, doar trebuie să le jucați. Ba mai mult, ai și posibilitatea ca să îți încarci pozele echipei tale de suflet, pentru a-ți personaliza jucătorii.

Q. Cum pot să particip la alte campionate?

Toți cei care cumpără jocul au posibilitatea ca să creeze campionate publice. La aceste campionate publice oricine poate să se înscrie. Unele campionate sunt doar de distracție, iar altele vor fi pe viitor cu acumularea de puncte de experiență.

Q. Cu ce mă ajută punctele de experiență?

Pe viitor, după ce în anumite zone ale țării vor fi suficienți jucători, se vor organiza campionate regionale. Aceste campionate vor fi pe bază de invitație și vor fi invitați în special cei care au acumulat mai multe puncte de experiență. Cu cât jucați mai multe jocuri la campionate locale, cu atât șansele voastre vor crește să participați la campionate regionale.

Q. Aș juca versiunea braziliană, dar cu portarii actuali e prea ușor să dai gol. Există și alte soluții?

În jocul de bază a fost inclus special doar portarul în formă sferică, jocul fiind gândit pentru începători. Într-adevăr există și portar special pentru jocul brazilian. Acestea le puteți achiziționa separat de pe saitul nostru la secțiunea de produse.